Apprentice Master

Art talent never stops

Apprentice Master is een project van Kunstpodium T waarin net afgestudeerde kunstenaars samen met gerenommeerde kunstenaars een uitwisselingstraject van één jaar ingaan. Ze komen regelmatig samen en wisselen ideeën en ervaringen.

Deze samenwerking tussen Apprentices en Master resulteert uiteindelijk in exposities die voor publiek te bezoeken zijn. Deze vinden plaats bij Kunstpodium T of op een van de gastlocaties.

Elk seizoen wordt afgesloten met de expositie Season Highlights: een overzicht van vier genomineerde Apprentices. Hieraan gekoppeld is de Jan Naaijkensprijs.

OPEN CALL 2021/2022

Studeer jij deze zomer af als autonoom maker van een Nederlandse of Belgische kunstacademie? De aanmelding voor het volgende seizoen is nu open. Bekijk hier de volledige open call en stuur je aanmelding aan vóór 31 mei!

Yearmaster 2020/2021: Anya Janssen

Elk jaar nodigt Kunstpodium T een kunstenaar uit als ambassadeur en gastcurator van het Apprentice Master project: de Yearmaster. In 2020/2021 vervult Anya Janssen deze rol. 

Lees hier meer over de Yearmaster

Ontdek meer over dit project:

Meer over Apprentice Master

Yearmaster: ambassadeur van Apprentice Master

Season Highlights en de Jan Naaijkensprijs

Archief: voorgaande seizoenen

Kunstpodium T herkent en ondersteunt kunsttalent met kennisuitwisseling en experiment.
Contactgegevens contact@kunstpodium-t.com communicatie@kunstpodium-t.com 06 – 39 82 56 49 Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9-18h
Post- en bezoekadres: Noordstraat 105 5038 EH Tilburg Open vrijdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00