De Nieuwe Vincent

Wie wordt De Nieuwe Vincent…?
Samen met Vincents Tekenlokaal organiseren we ‘De Nieuwe Vincent’: een talentenprogramma voor kinderen van 10-14 jaar met een passie voor tekenen! Ben jij altijd aan het tekenen? En wil je hierin nieuwe dingen leren? Er is in 2024 weer een mogelijkheid om mee te doen. Aanmelden kan al!

Over het programma

De deelnemers volgen een uitdagend programma waarin ze leren te werken met nieuwe technieken en buiten de bekende paden te treden. Het doel van het programma is dat de jongeren een (zichtbare) groei doormaken. Samen bezoeken ze ateliers, musea, een kunstacademie en plekken waar Vincent van Gogh is geweest tijdens zijn periode in Brabant. Op elke plek wordt (samen)gewerkt, verwonderd, gekeken, worden keuzes gemaakt en technieken uitgeprobeerd. Het optrekken met verschillende kunstenaars is inspirerend voor zowel de Nieuwe Vincenten als de kunstenaars zelf.

Gaandeweg groeit van elke Nieuwe Vincent een portfolio. Het programma sluiten we af met een volwaardige expositie in Kunstpodium T! Tijdens de opening kiest een onafhankelijke jury de winnaar: ‘De Nieuwe Vincent’.

Meer weten over De Nieuwe Vincent? Kijk dan op www.denieuwevincent.nl of lees de veelgestelde vragen

Content 1
Content 10
Content 11
Content 2
Content 3
Content 4
Content 5
Content 6
Content 7
Content 8
Content 9

De Nieuwe Vincent

Een impressie van het programma