Talenthub Inversie

Inversie begeleidt getalenteerde jonge beeldend kunstenaars met een band met Brabant bij het bouwen aan een veelzijdige beroepspraktijk. Tijdens deze talenthub die een jaar lang duurt, krijgen deelnemers die hun werk buiten de reguliere kunstwereld plaatsen deskundige begeleiding om niet alleen hun artistieke ontwikkeling, maar ook hun ondernemerszin te bevorderen.

Omkeren van de orde

Inversie staat voor het omkeren van de orde. Het gaat ook over het betreden van nieuw terrein en het vinden van fantasierijke manieren om de positie van de kunstenaar in een steeds veranderende wereld te versterken. De kracht van het programma ligt in het persoonlijke mentorschap, de groepsbinding en de diepgaande verkenning. Deze rijke mix stelt jonge kunstenaars in staat een solide basis te leggen voor een groeiend netwerk van contacten en kansen.

Wil je meer informatie? Of wil je meedoen als talent of expert? 

Stuur ons een e-mail

Inversie is een open en betrokken organisatie met oog voor de ontwikkeling van het essentiële en het onverwachte. Oorspronkelijk opgericht door Kunstpodium T, TAC (Temporary Art Centre) en Witte Rook. Inversie werkt ook samen met het Stedelijk Museum BredaWillem Twee Kunstruimte en Grafisch Atelier Den Bosch, waarbij elke organisatie een ander aspect van de beroepspraktijk vertegenwoordigt.

Content 1
Content 10
Content 11
Content 2
Content 3
Content 4
Content 5
Content 6
Content 7
Content 8
Content 9

Talenthub Inversie

Krijg een impressie van Talenthub Inversie