Projects

Kunstpodium T is veel meer dan een expositieruimte. Met onze projecten faciliteren we een lange leerlijn voor de jonge, opkomende kunstenaar. Met onze projecten initiëren we ontmoetingen tussen startende, opkomende en gevestigde kunstenaars door middel van experiment, uitwisseling en community based practice. Voormalig deelnemers zien we later regelmatig terugkomen in een van onze andere projecten. Daar zijn we trots op!

 • Groepsfoto AMP 2324

  Apprentice/Master

  In ons Apprentice/Master project koppelen we vers afgestudeerde kunstenaars in groepjes aan gerenommeerde kunstenaars. Zo ondersteunen én motiveren we net afgestudeerde kunstenaars bij de start van hun carrière.

  bekijk project
 • Marcel de Buck GROEPSFOTO

  Talenthub Inversie

  Inversie begeleidt getalenteerde jonge beeldend kunstenaars met een band met Brabant bij het bouwen aan een veelzijdige beroepspraktijk. Tijdens deze talenthub die een jaar lang duurt, krijgen deelnemers die hun werk buiten de reguliere kunstwereld plaatsen deskundige begeleiding.

  bekijk project
 • DSCF0382

  Creative Capsule

  In Creative Capsule gaan jonge creatievelingen (14-20 jaar) aan de slag met kunst. Ze worden begeleid door jonge curatoren (20-24 jaar). Zo creëren ze samen een expositie die een maand lang bij ons te zien is!

  bekijk project
 • Day of the Young Artist 119 van 119

  Day of the Young Artist

  Met de Day of the Young Artist dichten we het gat tussen de kunstacademie en de professionele kunstwereld. Zo helpen we pas afgestudeerde kunstenaars om zich te oriënteren op hun vervolgstappen. 

  bekijk project
 • DNV Opening Expo HEY 3729

  De Nieuwe Vincent

  Wie wordt de Nieuwe Vincent? Samen met Vincents Tekenlokaal organiseren we ‘De Nieuwe Vincent’: een talentenprogramma voor kinderen van 10-14 jaar met een passie voor tekenen! 

  bekijk project