Sponsoring

Heeft u interesse om onze organisatie, onze projecten en onze kunstenaars te steunen?

We zetten uw bijdrage in om jonge kunstenaars te ondersteunen. In de eerste fase van hun artistieke loopbaan ondersteunen we hen zowel inhoudelijk als professioneel, om hun positie te bestendigen en een solide basis te creëren voor de daaropvolgende stappen in hun carrière. Dit doen we door een community te vormen van jonge talenten, ervaren kunstenaars en professionals als verzamelaars, curatoren en critici.

Jan Naaijkensprijs: voor behoud van kunsttalent

Een donatie draagt bij aan de Jan Naaijkensprijs, een prijs die sinds 1982 cultureel talent in Noord-Brabant ondersteunt. De eerste keer werd de prijs uitgereikt aan Jan Naaijkens, daarna ging zij naar Gerard van Maasakkers (1987), Tom America (2005), Ed Schilders (2008), Jacques de Groot (2010) en Maarten Jense (2011). Sinds 2014 is de prijs verbonden aan het Apprentice Master project. Vanaf 2021 wordt de prijs uitgekeerd aan een groep binnen het project. Zo stimuleren wij het collectiviteitsgevoel bij jonge kunstenaars, onmisbaar om hun nieuwe netwerk te bestendigen.

Na hun afstuderen ligt de nadruk op individuele ontwikkeling. Apprentice Master biedt een collectief alternatief: een groepsproject waarin jonge kunstenaars een nieuw netwerk opbouwen en daarop verder bouwen. In groepsverband wisselen zij kennis en ervaring uit en creëren een expositie. Deze collectiviteit galmt door in de Jan Naaijkensprijs, die aan een groep van Apprentices wordt toegekend. Vier groepen worden uitgenodigd een tweede keer hun werk te tonen. Een onafhankelijke jury gaat met hen in gesprek en rijkt tijdens de opening van de expositie een van de groepen uit tot de winnaar van de Jan Naaijkensprijs. De groep ontvangt een geldprijs van €3.000,-

Om bij te dragen aan de ontwikkeling van jong talent, bieden wij een aantal pakketten sponsorpakketten aan. Sponsoring is al mogelijk vanaf 50 euro. Wilt u een ander bedrag doneren? Neemt u dan contact met ons op.

Stichting Kunstpodium T is aangemerkt als Culturele ANBI. Dat maakt een sponsoring voor uw bedrijf mogelijk fiscaal interessant! Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Onze sponsorpakketten:

LEVEL 1 – “You are our friend”

• een preview van Season Highlights voor 2 personen
• naamsvermelding op de bedankpagina

LEVEL 2 – “Part of us”

• een preview met de kunstenaars van Season Highlights voor  max. 4 personen
• vermelding in de expositieruimte
• naams- en logovermelding op raam en bedankpagina
• maak deel uit van ons zakelijk netwerk om naar maandelijkse pre-launch te gaan

LEVEL 3 – “For the love of art!”

• als hoofdsponsor voegen we uw bedrijfsnaam toe aan de Jan Naaijkensprijs!
• een exclusief diner en artist talk met de kunstenaars van Season Highlights
• naams- en logovermelding op raam en bedankpagina
• maak deel uit van ons zakelijk netwerk om naar maandelijkse pre-launch te gaan

Sponsors:

Kunstpodium T herkent en ondersteunt kunsttalent met kennisuitwisseling en experiment.
Post- en bezoekadres:
Noordstraat 105
5038 EH Tilburg

Open vrijdag t/m zondag
van 13.00 tot 17.00