Roerige tijden vragen om vermaak. Met haar C-ermisattractie* vraagt Zsa Zsa Hessels om participatie en aandacht voor een (vergeten) ambacht in de corona crisis.

De kermis is typerend voor Tilburg. Voor Zsa Zsa staat de fontein op het Willemsplein voor het begin van de kermis. Is in deze tijd het einde van de kermis zoals we hem kennen aangebroken? Onder begeleiding van C-ermis muziek werden voorbijgangers gevraagd om mee te spelen met een geheel gratis spel, dat symbool staat voor de visualisering van de corona roulette van vandaag de dag.
Zij stelde de deelnemers de vraag: hoeveel contact heb jij vandaag gemaakt? Het aantal ballen – drijvend in de fontein – om te vissen is afhankelijk van je antwoord. De groene ballen bepalen je prijs en hoe minder hoe beter; deze groene kleur symboliseert het corona virus.

*Corona-kermisattractie

De prijzen: Met veel groene ballen win je: bleekmiddel. Met een middelmatig aantal ballen win je: een overlevingspakket bestaande uit een mondkapje en desinfectiemiddel. Met geen groene ballen win je: een potje bellenblaas. Op dit potje stond de tekst kapot prikken op eigen risico.

Haar boodschap in deze tijd: “We zwemmen in de overspoeling van fake nieuws waardoor we soms onze nostalgische waardes vergeten. Draag zorg voor je eigen omgeving en concentreer je op lokale veranderingen.”

Kunstpodium T herkent en ondersteunt kunsttalent met kennisuitwisseling en experiment.
Contactgegevens
contact@kunstpodium-t.com
communicatie@kunstpodium-t.com

06 – 39 82 56 49
Telefonisch bereikbaar
op werkdagen van 9-18h

Post- en bezoekadres:
Noordstraat 105
5038 EH Tilburg

Open vrijdag t/m zondag
van 13.00 tot 17.00