Een veilig Kunstpodium T

Kunstpodium T wil een veilige community zijn waarin ieder zich gezien, gehoord en geaccepteerd voelt, verbonden door een gedeelde liefde voor hedendaagse kunst. Een plek waar iedereen welkom is om onder zijn eigen voorwaarde te genieten van kunst: of dat nu het ontmoeten van gelijkgestemden is tijdens een van onze openingen of activiteiten, het ontdekken van nieuw talent in onze exposities of het laten stromen van de verbeelding in een van de verhalen die onze kunstenaars vertellen via hun werken.

Hoe willen we dat bereiken?

Wij ontvangen je graag om van kunst te genieten. Wij zien erop toe dat dit op een respectvolle manier gebeurt. Met zijn allen dragen we ons aandeel bij aan een veilige omgeving. Bij je bezoek aan Kunstpodium T kun je daarom het volgende verwachten:

  • Iedereen behandelt elkaar met respect
  • We gaan op een gelijkwaardige manier met elkaar om
  • We praten op een respectvolle manier met elkaar 
  • Conflicten praten we met elkaar uit 
  • We maken melding van ongewenst gedrag, ook bij anderen
  • De kunst die je ziet, is niet altijd politiek correct; je hoeft het er niet altijd mee eens te zijn, maar het kan wel te waarderen zijn binnen de hele context. We stimuleren om onbevooroordeeld naar iets te kunnen kijken. Houd een open blik en ga met elkaar in gesprek over dat wat je ziet!

Wij vertrouwen erop dat jij tijdens een bezoek aan Kunstpodium T bijdraagt aan deze prettige sfeer!

Vertrouwenspersoon: Anni Luistert

Veiligheid in onze omgeving staat voorop. Daarom werkt Kunstpodium T samen met vertrouwenspersoon Anni Luistert.

Voel jij je ondanks deze gedragsregels niet helemaal op je gemak bij ons? Dit kan je met onze managing director Klaartje Esch bespreken. Je kunt haar bereiken via 06-1808 1128 of klaartje@kunstpodium-t.com.

Vind je het prettiger om met een onafhankelijk iemand te praten? Dan hebben we een vertrouwenspersoon – ANNI Luistert. Dit vertrouwensduo is op werkdagen van 08:30 – 18:00 uur bereikbaar om jouw ervaring strikt vertrouwelijk mee te bespreken.

Anni luistert bestaat uit: 
Angeline Koster: 06 51 08 22 70
Nico Schoonen: 06 53 21 22 62

Je kunt zelf beslissen met wie je wil praten.

Wat gebeurt er als je je meldt?

  1. Je neemt contact op met Anni-Luistert. Anni-Luistert is het vertrouwensduo waarmee Kunstpodium T samenwerkt. Je kan zelf kiezen of je liever in gesprek gaat met Angeline Koster (06 51 08 22 70) of Nico Schoonen (06 53 21 22 62). Je gaat in gesprek met degene waar je de beste klik bij voelt. Je kan kennis maken met Angeline en Nico op https://www.anni-luistert.nl/#overons  Liever mailen? Ze zijn bereikbaar via info@anni-luistert.nl. Er wordt dan binnen 24 uur contact met je opgenomen.
  2. De vertrouwenspersoon plant, als jij dat wil (alleen bellen mag ook), een afspraak in voor een persoonlijk gesprek op een neutrale locatie.

  3. Samen met de vertrouwenspersoon bepaal jij of en hoe eventuele vervolgstappen gezet kunnen worden. Gewoon alleen je hart luchten en het daarbij laten mag ook.

Nico Schoonen
06 53 21 22 62
nico@anni-luistert.nl

Angeline Koster
06 51 08 22 70
angeline@anni-luistert.nl

Kunstpodium T herkent en ondersteunt kunsttalent met kennisuitwisseling en experiment.
Post- en bezoekadres:
Noordstraat 105
5038 EH Tilburg

Open vrijdag t/m zondag
van 13.00 tot 17.00