Maak kennis met {ARTpart}

Met het project ARTpart stelt Kunstpodium T zich op als laagdrempelige helpdesk waar kunstenaars terecht kunnen met al hun vragen over hun kunst, zowel inhoudelijk als zakelijk. Door onze persoonlijke benadering, brede kennis, ervaring en netwerk is ARTpart een uitgelezen gelegenheid om de jonge kunstenaar verder te helpen.
Aan de basis van ARTpart staan drie waarden: het ontwikkelen van de kunstenaar op ondernemersgebied, een inhoudelijke ontwikkeling van zijn of haar werk, en het vormen van een community van jonge kunstenaars waarbij kennisuitwisseling aan de basis ligt; waar kunstenaars, kunstkenners en kunstliefhebbers elkaar stimuleren en inspireren. 

Wat doen wij? 
In verschillende onderdelen helpen we je graag met je vraag. Maak een afspraak met onze helpdesk om vrijblijvend met ons te praten. Wil je inhoudelijke diepgang in je kunstpraktijk en feedback van je medekunstenaars, maar niet weten waar te beginnen? Neem dan eens een kijkje bij wat onze Peer Critic sessies doen. En als je dan antwoord hebt, lees dan wat de tekstendesk voor je kan betekenen om dit goed te verwoorden in een artist statement.

Een keertje langskomen en sparren over je kwestie? Stuur ons een mailtje!

Hoe kom ik in contact?

Je kunt altijd een mailtje sturen naar artpart@kunstpodium-t.com. Ook kun je op werkdagen bellen met Linda Köke, projectcoördinator van ARTpart op +316 39 82 56 49.

NIEUW! Videogesprekken met ARTpart

Vanwege het coronavirus raden we iedereen aan zoveel mogelijk fysiek contact te mijden. Maar als kunstenaar heeft deze crisis natuurlijk ook impact op jouw praktijk. Loop jij met vragen over hoe dit invloed heeft op jouw financiële situatie? Of grijp je de kans juist aan om je tijd te besteden aan het op orde stellen van je website, het updaten van je portfolio of het herschrijven van je artist statement? 
Helpdesk ARTpart biedt de mogelijkheid om gratis te videobellen over al je vragen. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via onze mail: artpart@kunstpodium-t.com

Kunstpodium T herkent en ondersteunt kunsttalent met kennisuitwisseling en experiment.
Contactgegevens
contact@kunstpodium-t.com
communicatie@kunstpodium-t.com

06 – 39 82 56 49
Telefonisch bereikbaar
op werkdagen van 9-18h

Post- en bezoekadres:
Noordstraat 105
5038 EH Tilburg

Open vrijdag t/m zondag
van 13.00 tot 17.00