Maak kennis met {ARTpart}

Met het project ARTpart stelt Kunstpodium T zich op als laagdrempelige helpdesk waar kunstenaars terecht kunnen met al hun vragen over hun kunst, zowel inhoudelijk als zakelijk.
Aan de basis van ARTpart staan drie waarden: het ontwikkelen van de kunstenaar op ondernemersgebied, een inhoudelijke ontwikkeling van zijn of haar werk, en het vormen van een community van jonge kunstenaars waarbij kennisuitwisseling aan de basis ligt; waar kunstenaars, kunstkenners en kunstliefhebbers elkaar stimuleren en inspireren. 

Wat doen wij? 
In verschillende onderdelen helpen we je graag met je vraag. Maak een afspraak met onze helpdesk om vrijblijvend met ons te praten. Wil je inhoudelijke diepgang in je kunstpraktijk en feedback van je medekunstenaars, maar niet weten waar te beginnen? Neem dan eens een kijkje bij wat onze Peer Critic sessies doen. 

Hoe kom ik in contact?

Stuur een mail naar artpart@kunstpodium-t.com.

NIEUW! Videogesprekken met ARTpart

Loop jij met vragen over hoe dit invloed heeft op jouw financiële situatie? Of grijp je de kans juist aan om je tijd te besteden aan het op orde stellen van je website, het updaten van je portfolio of het herschrijven van je artist statement? 
Helpdesk ARTpart biedt de mogelijkheid om gratis te videobellen over al je vragen. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via onze mail: artpart@kunstpodium-t.com

Lees hier over wat wij doen

Kunstpodium T herkent en ondersteunt kunsttalent met kennisuitwisseling en experiment.
Contactgegevens
contact@kunstpodium-t.com
communicatie@kunstpodium-t.com

06 – 39 82 56 49
Telefonisch bereikbaar
op werkdagen van 9-18h

Post- en bezoekadres:
Noordstraat 105
5038 EH Tilburg

Open vrijdag t/m zondag
van 13.00 tot 17.00