ARTpart
helps to unravel the artworld

Hee kunstenaar, wat houdt jou allemaal bezig?

ARTpart is de helpdesk van Kunstpodium T. Hier kunnen kunstenaars terecht met al hun vragen over hun kunst, zowel inhoudelijk als zakelijk. ARTpart zet zich in om jonge kunstenaars te ondersteunen in hun weg naar een succesvolle carrière in de kunstwereld. Dit doen we door ons netwerk, onze kennis en onze ervaring in te zetten om samen met jou in gesprek te gaan over de struikelblokken in jouw praktijk. 

Kunstenaar Vince Donders vertelt over zijn ervaring:

‘Als (jonge) kunstenaar ben je niet overal op voorbereid. Nadat ik van de academie af kwam werd meteen duidelijk dat er een aantal zaken waren waar ik hulp bij nodig had. Bij mij was dat teksten schrijven. Het schrijven zelf was niet de drempel. Maar het doelgericht schrijven, daar had ik hulp bij nodig. Toen ik een residentie in Berlijn tegen kwam waar ik graag op wilde inschrijven, besloot ik ARTpart in te schakelen. De lat voor deze aanvraag lag hoog. En ik had moeite me te oriënteren in de lijst met vereiste competenties. ARTpart hielp mij dit soort teksten te leren lezen en hielp mij een doelgerichte tekst te schrijven waar in ik niet alleen liet zien waarin ik excelleer, maar ook liet zien wat ik de organisatie kon bieden. Het heeft gewerkt, een aantal weken na mijn aanvraag kreeg ik een positief bericht terug. Ik was aangenomen!’

Wat doen wij?

Maak een afspraak met onze helpdesk om vrijblijvend met ons te praten. Je kunt inhoudelijk met ons praten over je werk, of zakelijke dingen onder de loep te nemen. Via de helpdesk kijken we samen naar wat voor jou de beste vervolgstap is. Zo brengen we je bijvoorbeeld in contact met nieuwe partijen, werken samen aan je artist statement of sparren we over een subsidieaanvraag.

• Maak een afspraak

• Hulp bij schrijven

• Meer over ARTpart

GA IN GESPREK MET ONS!

Stuur een mailtje naar artpart@kunstpodium-t.com
of bel of app ons op 06 39 82 56 49!

Gesprekken kunnen zowel fysiek als digitaal.

Kunstpodium T herkent en ondersteunt kunsttalent met kennisuitwisseling en experiment.
Contactgegevens
contact@kunstpodium-t.com
communicatie@kunstpodium-t.com

06 – 39 82 56 49
Telefonisch bereikbaar
op werkdagen van 9-18h

Post- en bezoekadres:
Noordstraat 105
5038 EH Tilburg

Open vrijdag t/m zondag
van 13.00 tot 17.00