Panel van experts

Om de kunstenaars verder te helpen met specifieke vragen waar zij mee lopen, bundelt ARTpart de krachten met een aantal cultuur-experts. Elk van hen heeft kennis en ervaring op een bepaald vlak en helpt je graag verder. In een sessie van een uur ga je met een van hen intensief aan de slag met je vraag. Per jaar stellen zij vijf sessies van een uur gratis beschikbaar.

Wil je graag in contact komen met een van onze panelleden? Stuur een mailtje naar artpart@kunstpodium-t.com met je vraag en dan helpen we je snel verder!

Kunstgeschiedenis en onderzoek: Linda Köke
Linda is projectcoördinator van ARTpart en sinds ruim twee jaar werkzaam bij Kunstpodium T. In 2016 studeerde zij af aan de Universiteit Utrecht als kunsthistorica en schrijft naast haar werk ook nog vaak over kunst. Haar specialiteit ligt in het bijzonder in de moderne en hedendaagse kunst. Zij helpt je graag verder bij het vinden van kunsthistorische referenties in je werk, het doen van historisch onderzoek en hierover te schrijven.  

Subsidies vinden en schrijven: Astrid Cats
Astrid Cats is directeur en programmeur bij TAC Eindhoven. Ze studeerde kunstmanagement, -beleid en -educatie aan de Universiteit Maastricht, waarbij ze zich specialiseerde in beeldende kunst en design in het publieke domein. Bij broedplaats TAC richt zij zich op het tot stand brengen van vernieuwing, zowel kunstinhoudelijk als in beroepspraktijk, door het creëren van een omgeving van ‘happy incidents’ als bron voor kruisbestuiving. Astrid helpt je graag verder met het vinden van geschikte subsidies voor je project en hoe je je idee succesvol op papier zet.

 

Coaching: Daniela Apice

Daniela Apice werkt vanuit zelfstandig beroep samen met kunstenaars, is als gastdocent verbonden aan verschillende kunstacademies en houdt interviews voor Mister Motley. Van 2009 tot 2015 had zij een eigen galerieruimte in Amsterdam waar hoofdzakelijk recent afgestudeerden werden begeleid in de eerste fase na de academie. Als praktijkdeskundige helpt Daniela je graag verder bij het vormgeven van je beroepspraktijk en denkt mee over het zetten van concrete (vervolg)stappen.

Marketing: Eric Leltz
Eric Leltz is werkzaam als docent aan de Hogeschool Utrecht in diverse takken van management. Daarnaast heeft hij veel ervaring in de politiek en maakt hij tevens samen met Frank deel uit van het Noordbrabants Genootschap. Hij helpt je graag verder op het gebied van marketing.

Ondernemerschap en financieel: Frank Pisart
Frank Pisart is heeft zijn strepen verdiend in de bankwereld en is al enkele jaren actief in de Brabantse kunstwereld als penningmeester van het Noordbrabants Genootschap. In zijn rol als panellid helpt Frank je graag verder met vragen over ondernemerschap, marketing, financiën, fiscus en juridische zaken.

 

De (rechts)positie van de kunstenaar: Joram Kraaijeveld

Joram is curator, docent en schrijver. Momenteel is hij directeur van Platform BK, een belangenorganisatie voor beeldende kunstenaars, en geeft tevens les kunsttheorie aan de Rietveld Academie Amsterdam. Joram helpt je graag verder met al je vragen over de rechtspositie van de kunstenaar, fair practice, kunstenaarshonorarium en je positie versterken als kunstenaar.

Kunstpodium T herkent en ondersteunt kunsttalent met kennisuitwisseling en experiment.

Contactgegevens
contact@kunstpodium-t.com
communicatie@kunstpodium-t.com

06 – 39 82 56 49
Telefonisch bereikbaar
op werkdagen van 9-18h

Post- en bezoekadres:
Noordstraat 105
5038 EH Tilburg

Open op vrijdag t/m zondag
van 13.00 tot 17.00