Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mastertalk met Tamar Frank

11 januari, 2018 @ 5:00 pm - 6:00 pm

De tweede Master Talk van het Apprentice Master seizoen 2017/2018 zal plaatsvinden op donderdag 11 januari 2018. Voorafgaand aan de opening van de derde tentoonstelling in de reeks, zal master Tamar Frank in gesprek gaan met een moderator over haar werk. Het interview wordt gevoerd in het Nederlands. Toegang voor de mastertalk is gratis; entree voor het museum is voor eigen rekening.
Na de mastertalk zal om 20.00 de tentoonstelling #AMP3: Spatial Perspectives in Kunstpodium T worden geopend. U bent van harte uitgenodigd om zowel de mastertalk als de opening bij te wonen.

Tamar Frank werkt met licht, ruimte en het proces van visuele perceptie. Hierin reageert ze op bestaande ruimtes en omgevingen door te kijken naar elementen die specifiek zijn voor die locatie. Met minimale ingrepen verlegt ze focus en concentratie door de visuele wereld te herdefiniëren en te analyseren. Ze probeert een bron vast te leggen die een vergroot gevoel creëert van hoe wij waarnemen en hoe dit ons beïnvloedt. De beschouwer speelt een actieve rol in het ontdekken van het werk terwijl dit zich ontvouwt. Het waarnemen van de ruimte en hoe licht onze oriëntatie beïnvloedt, maakt deel uit van het proces dat de beschouwer naar een nieuwe visueel bewustzijn brengt.

WAT? Master Talk met Tamar Frank
WAAR? Museum de Pont: Wilhelminapark 1, Tilburg.
WANNEER: donderdag 11 januari 2018, 17.00 tot 18.00

http://lightspace.org

Gegevens

Datum:
11 januari, 2018
Tijd:
5:00 pm - 6:00 pm
Evenement Categorie:

Organisator

Kunstpodium T | Apprentice Master
Telefoon:
06 39 82 56 49
E-mail:
contact@kunstpodium-t.com
Site:
www.kunstpodium-t.com

Locatie

Museum de Pont
Wilhelminapark 1
Tilburg, Nederland
+ Google Maps