Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mastertalk met Marjolein de Groen

11 april, 2019 @ 4:30 pm - 5:30 pm

De derde Master Talk van het Apprentice Master seizoen 2018/2019 zal plaatsvinden op donderdag 11 april 2019. Voorafgaand aan de opening van de zevende tentoonstelling in de reeks, zal master Marjolein de Groen in gesprek gaan met een moderator over haar werk. Na de mastertalk zal om 20.00 de tentoonstelling Apprentice Master expo #7 in Kunstpodium T worden geopend. U bent van harte uitgenodigd om zowel de mastertalk als de opening bij te wonen.

Het interview wordt gevoerd in het Nederlands. Toegang voor de mastertalk is gratis; entree voor het museum is voor eigen rekening. Gratis met o.a. We Are Public-pas en Museumkaart.

WAT? Master Talk met Marjolein de Groen
WAAR? Museum de Pont: Wilhelminapark 1, Tilburg.
WANNEER: donderdag 11 april 16.30 tot 17.30.

Marjolein de Groen (1961) gebruikt de fotografie als basis voor haar werk. Zo heeft zij bijvoorbeeld in de loop der jaren een immense archief opgebouwd met wolken als onderwerp. Dit archief dient al jaren als inspiratie voor nieuw werk. Deze nieuwe werken worden vaak met een computer gegenereerd en opgebouwd. Een dennenbos met mistflarden, pas bij bestudering wordt de “onderliggende stad” zichtbaar. Met haar video’s zet zij stilstaande beelden in beweging. Het lijkt alsof in de video de tijd verstrijkt maar in werkelijkheid is er niets gebeurd.
Marjolein en haar man hebben in 2017 in het hartje van Arnhem ‘Collectie de Groen’ geopend, waar ze hun privécollectie in een monumentaal pand tentoonstellen.

Gegevens

Datum:
11 april, 2019
Tijd:
4:30 pm - 5:30 pm
Evenement Categorie:

Organisator

Kunstpodium T | Apprentice Master
Telefoon:
06 39 82 56 49
E-mail:
contact@kunstpodium-t.com
Site:
www.kunstpodium-t.com

Locatie

Museum de Pont
Wilhelminapark 1
Tilburg, Nederland
+ Google Maps