Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Filmavond • Artsy Summer Days

31 juli @ 8:00 pm - 11:30 pm

Meld je aan voor de filmavond!

Op zaterdag 31 juli klappen we de bioscoopstoelen uit in onze expositieruimtes voor de terugkeer van Cinema83! Hiervoor werken we samen met productiehuis Tangerine Tree en Studio Nova. Beiden zorgen voor een stel goede films; wij zorgen voor de popcorn.. Bij dit event is aanmelding van tevoren vereist.

zaterdag 31 juli van 20.00 tot 23.00 uur (start 20.30) • aanmelden via summer@kunstpodium-t.com met vermelding van hoeveel personen en of je tot hetzelfde huishouden behoort

RAQUEL VAN HAVER • DE VROUWEN VAN MIJN LAND

Tijdens de reis naar haar geboorteland Colombia ontmoet kunstenaar RaQuel van Haver sterke vrouwen die strijden voor sociale gelijkheid. Tijdens haar intensieve schilderproces verwerkt Raquel de indrukken van haar reis, en reflecteert zij op haar persoonlijke geschiedenis.

In ‘De vrouwen van mijn land’ volgen we kunstenaar Raquel van Haver in de aanloop naar haar tentoonstelling ‘Amo A La Reina’ in het Bonnefantenmuseum. Raquel reist naar haar geboorteland Colombia waar ze kennismaakt met verschillende vrouwen die strijden tegen onrecht in hun gemeenschappen. Terug in Nederland begint Raquel aan een intensief schilderproces, waarbij ze de vrouwen afbeeldt als moderne Mariafiguren, een ode aan de vrouwen van Colombia. We worden op intieme wijze meegezogen in het werkproces van deze bijzondere kunstenaar en volgen hoe, tijdens het schilderen, Raquel ook reflecteert op haar eigen persoonlijke geschiedenis als geadopteerde Colombiaanse vrouw in Nederland.

 

Gegevens

Datum:
31 juli
Tijd:
8:00 pm - 11:30 pm
Evenement Categorie:

Locatie

Kunstpodium T Tilburg
Noordstraat 105
Tilburg, North-Brabant 5038 EH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0639825649
Site:
www.kunstpodium-t.com