Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Apprentice Master expo #1: Wintermarkt

29 november, 2018 @ 8:00 pm - 9 december, 2018 @ 5:00 pm

De koude winterdagen staan weer voor de deur. Hopelijk heb je je wollen sokken weer aangetrokken en de kachel aangedaan. Mocht je toch nog op zoek zijn naar wat extra warmte en liefde, kom dan naar de wintermarkt in Kunstpodium T.
De wintermarkt is onderdeel van de Apprentice Master Exposities en is de eerste tentoonstelling in de reeks. Onder leiding van master Maarten Bel zullen vier recent afgestudeerden kunstenaars Kunstpodium T omtoveren in een warm bad. Hierbinnen zal de structuur van de immers populaire wintermarkten in deze tijd van het jaar dienen als kader voor experiment, samenwerkingen en dialoog. Dus, zet je kerstmuts op en kom kijken naar diverse ingerichte kraampjes of luisteren naar ons koor onder het genot van een heerlijk glas glühwein.
De deelnemende kunstenaars zijn Maarten Bel, Wessel Verrijt, Emma van Doorn, Vitoria Aquino en Pieter Chanterie.

De eerste expositie van het elfde seizoen van het Apprentice Master programma vangt aan op donderdag 29 november 2018. Tijdens deze tentoonstelling exposeren apprentices Vitória Aquino, Wessel Verrijt, Emma van Doorn en Pieter Chanterie samen met meester Maarten Bel. De tentoonstelling zal plaatsvinden vanaf donderdag 29 november tot en met zondag 9 december 2018 bij Kunstpodium T.  De opening vindt plaats op donderdag 29 november van 20.00 tot 23.00. Tijdens de opening zullen de kunstenaars aanwezig zijn om een introductie te geven op hun werken. U bent van harte welkom om de opening bij te wonen of de tentoonstelling op onze reguliere openingstijden te bezoeken!

Apprentice Master expo #1
Maarten Bel, Vitória Aquino, Wessel Verrijt, Emma van Doorn, Pieter Chanterie
29 november – 9 december
Kunstpodium

Gegevens

Begin:
29 november, 2018 @ 8:00 pm
Einde:
9 december, 2018 @ 5:00 pm
Evenement Categorie:

Organisator

Kunstpodium T | Apprentice Master
Telefoon:
06 39 82 56 49
E-mail:
contact@kunstpodium-t.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Kunstpodium T Tilburg
Noordstraat 105
Tilburg, North-Brabant 5038 EH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0639825649
Bekijk de site van Locatie