Wegens COVID-19 zet Kunstpodium T haar programma tot half juli online voort. Bekijk hier de planning van de online presentaties.

De Laatste Wilg
Birthe Leemeijer

Een oude Salix alba, een leven lang geknot, heeft een vorm gekregen die me sterk doet denken aan het menselijk lichaam. Het afsnijden van zijn uitlopers om de zoveel jaar over een lange periode lijkt hem te doen barsten uit zijn voegen. Kronkelend en draaiend probeert hij zijn kracht kwijt te raken in slow motion. Tientallen jaren van groei en snoei hebben hem een eigen karakter in de vorm van een getekende stam en schors gegeven. 

In de IJsselvallei vinden deze zomer ontmoetingen plaats in het gezelschap van steeds een andere oude wilg. Twee mensen spreken met elkaar over het landschap en hun relatie met de omgeving. De achtergrond van de gesprekspartners die worden uitgenodigd is divers, verschillende vormen van kennis ontmoeten elkaar. Jong en oud, uit de omgeving en van ver. 

Graag wil ik je uitnodigen om je aan te melden voor een ontmoeting bij de laatste wilg, aan het einde deze zomer als vele woorden zijn gesproken. 

15 + 11 =

Door je emailadres achter te laten gaat u akkoord met de AVG van Kunstpodium T. De kunstenaars zullen vertrouwd omgaan met uw gegevens en deze niet aan derden verspreiden. 

Kunstpodium T herkent en ondersteunt kunsttalent met kennisuitwisseling en experiment.

Postal and visiting address:
Noordstraat 105
5038 EH Tilburg

Temporarily closed
• continues online! •