NATHALIE HARTJES

Nathalie Hartjes is directeur van Showroom MAMA, platform voor visuele cultuur en jong talent in Rotterdam. Nathalie heeft gepubliceerd in diverse kunst- en cultuurtijdschriften in Nederland en België en grijpt graag de kans om fictie te schrijven. Haar artistieke interesses centreren zich rondom handelingen van subversie binnen massa- en populaire cultuur, ‘camp’ strategieën en vormen van transgressie als tools om autoriteit te bevragen, zogenaamde ‘lage cultuur’ te herwaarderen en inclusie buiten de traditionele elite te promoten.

Website MAMA | https://thisismama.nl/

DIANA GHEORGHIU

Diana Gheorghiu is een Roemeense kunstenares die in Nederland woont. Haar focus ligt op de self-care en wellness-industrie. Centraal staat het vrouwelijk lichaam dat vaak wordt gereduceerd tot haar biologische, vitale processen. Deze uittreding kadert haar kritiek op de hedendaagse obsessie met gezonde levensstijlen en het doel van de groeiende wellness-industrie om ons continu te verbeteren en optimaliseren.

Website | https://dianagheorghiu.com

LOLA SAFARI

De wereld door Lola Safari’s blik: In haar films flirt ze met onderwerpen als identiteit, vrouwelijkheid en de generatie van millennials. Dat betekent anticiperen maar ook hypocriet zijn, je ontvreemd voelen van ‘het normaal’ maar tegelijkertijd niet veel anders zijn dan de rest. Een zoektocht naar de poëzie en magie van banaliteit. 

Website | https://www.lolasafari.com

 

YUNG NORA

Yung Nora: Hier is de zee, wacht ik toon de zee. Jij moet er niet in. Daar achter is de zee.
Een echte aanrader voor de toerist. Ga naar Essouira.

Yung Nora is een rapper en videomaker. Vanuit een observerende blik schrijft zij haar nummers. Zo hoopt zij haar eigen stem en die van andere Marokkaans Nederlandse vrouwen te laten horen. Dat is namelijk een stem die te weinig gehoord wordt.

Yung Nora op Spotify | Instagram

Kunstpodium T herkent en ondersteunt kunsttalent met kennisuitwisseling en experiment.
Contactgegevens
contact@kunstpodium-t.com
communicatie@kunstpodium-t.com

06 – 39 82 56 49
Telefonisch bereikbaar
op werkdagen van 9-18h

Post- en bezoekadres:
Noordstraat 105
5038 EH Tilburg

tijdelijk gesloten
• gaat online verder! •