Onze Apprentice Master exposities gaan online verder. Elke groep presenteert het resultaat van hun samenwerking op onze website en sociale media. Deze presentaties zullen per groep twee weken te zien zijn.

KOES STAASSEN

Koes Staassen (1985) legt onzichtbare knopen met gordijnkoorden, verkent verlangen met zachte lijnen, plooit lichamen met een lustvol oog. Sensuele werken tot stand gekomen na intieme ervaringen met vrienden en objecten. Erotisch, soms gevaarlijk altijd teder en subversief.

Website | Koes Staassen bij Cokkie Snoei

Afbeelding: Koes Staassen, Treasure Hiding III (A. P. July 13 2016), 2016. Coloured pencil/acrylic/ink op papier. (c) Galerie Cokkie Snoei

BEATRIJS RÜMKE

Beatrijs Rümke (1993): Mens, kunstenaar, verzamelaar van takken, schrijver, binder van boeken, onderzoeker van tijd, drinker van thee en verfwater, liefhebber van glitter, tekenaar van paarden, archivaris van dagen, verzorger van boeken, planten, botten en tanden.

Website | https://www.beatrijsrumke.nl

HARM IN ‘T GROEN

Harm In ‘t Groen (1991). Vanuit een omnistisch oogpunt de wereld bevragend. Objecten die om een aanraking of beroering vragen en die door middel van deze beroering der materie een bewustwording tot stand brengen. Zodat de waarnemer zijn eigen waarheid kan omhelzen.

Website | http://meneergroeneman.nl

FROUKJE DE BOER

Froukje de Boer (1994) maakt leefomgevingen voor objecten. (Gefaalde) structuren figureren als basis in het streven naar een continuïteit waarbij een object als materiaal op zichzelf staat en in transformatie voortgaat.

Website | http://www.froukjedeboer.nl

IRIS SCHUURS

Als onderzoeker van gedachtes, verhalen, visuele prikkels en onconventionele materialen hoopt Iris Schuurs (1993) de emotie die zij in haar multimediale werk legt te kunnen delen. Vaak met een knipoog naar de wetenschap of pseudowetenschap. Zoekende naar een technische toepassing om haar complexe werk te verwezenlijken.

Website | https://www.irisschuurs.nl 

Kunstpodium T herkent en ondersteunt kunsttalent met kennisuitwisseling en experiment.
Contactgegevens
contact@kunstpodium-t.com
communicatie@kunstpodium-t.com

06 – 39 82 56 49
Telefonisch bereikbaar
op werkdagen van 9-18h

Post- en bezoekadres:
Noordstraat 105
5038 EH Tilburg

Open vrijdag t/m zondag
van 13.00 tot 17.00