wanneer: woensdag 24 november van 13.00 tot 17.00
waar: Kunstpodium T

how: get your ticket for 10 euros via this link and sign up via apply [at] kunstpodium-t [dot] com
Voertaal: Engels

Wees welkom bij deze speciale workshop om je eigen sociaal netwerk te bouwen! 

Grote sociale netwerken als Facebook en Twitter nemen een enorm deel van ons internetgebruik in en we ervaren de gevolgen van hun controle over online ruimtes. Er was ooit een tijd waarin het internet bestond uit kleine websites die ten dienste stond van vriendengroepen en niche interesses. En hoewel deze tijd verre van perfect was, kunnen we ervaren leren om vriendelijkere, aardigere en minder giftige online ruimtes te bouwen.

In deze beginner-friendly workshop bouwen we elk een klein, single-page online forum. Het doel is niet alleen om te leren hoe een eigen website te bouwen en hosten, maar om te leren hoe we kleine online spaces kunnen maken om discussie en communicatie te faciliteren. Je hebt geen kennis vooraf nodig, maar breng je eigen laptop mee. Dan zorgen wij voor de wifi, de koffie & koekjes én de kennis!