Vrijdag 12 november 15:00 
Openingsdiner bij Kunstpodium T 19:00

URGE Mo(VE)ment!

Join the free ArtParade

Urge collective nodigt iedereen uit om mee te doen aan de gezamenlijke Art Parade door de straten van Tilburg!

Deze parade is een samenwerking met the Living Museum Tilburg, Wijkcentrum De Wissel, en alle mensen die zich onderweg bij ons aansluiten. Het is een gezamenlijk moment van delen, en een platform voor mensen om zichzelf artistiek te uiten in de publieke ruimte van de stad. De parade zal verschillende expressievormen bevatten, zoals beschilderde vaandels, spoken word, beweging en dans, zang en muziek. Het onderwerp blijft open – wat alle deelnemers verbindt in de vrijheid van hun artistieke expressie.

De parade start bij Wijkcentrum De Wissel (Leliestraat 49 Tilburg) om 15:00 en beweegt zich door de stad richting Kunstpodium T. Om 19:00 verwelkomen we iedereen bij Kunstpodium T (Noordstraat 105) om een gezamenlijk diner te hebben.

Op zaterdag zijn de visuele overblijfselen van de parade te zien in de expositie bij Kunstpodium T: gratis te bezoeken van 10.00 tot 20.00.

Het project is geïnitieerd door URGE Collective en is het resultaat van hun residentie bij Kunstpodium T van 27 oktober tot 12 november.

Wegens de nieuwe covid-maatregelen wordt iedere bezoeker van Kunstpodium T gevraagd een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien. Dit is niet nodig voor deelname aan de Parade.