Vacature Zakelijk coördinator Kunstpodium T (14 uur p/w)


Als zakelijk coördinator bij Kunstpodium T werk je direct naast onze managing director Klaartje. Je vult de artistieke en beleidswerkzaamheden zakelijk aan. Jij wordt helemaal warm als alle administratie goed op orde is en alle puntjes op de i staan. Je taken bestaan onder andere uit het zoeken van sponsoren, mee opzetten van subsidieaanvragen en verantwoordingen. Het schrijven van een zakelijk beleid en deze uitvoerbaar maken, begrotingen maken, contracten opstellen en zakelijke contacten onderhouden.

Wie zijn wij? 
Kunstpodium T is een platform in Tilburg voor talentontwikkeling bij startende kunstenaars. Onze missie is om talent bij jonge beeldende kunstenaars te (blijven) stimuleren en ondersteunen. In onze diverse projecten staan creativiteit, kennisuitwisseling, experiment en collectiviteit centraal. Het team zal vanaf januari 2022 bestaan uit 4 medewerkers en een twintigtal vrijwilligers.

Wie ben jij? 

Jij bent…
– bekend met de provinciale en nationale kunstwereld en snapt hoe het reilt en zeilt
– woonachtig in Brabant
– een regelaar
– sociaal vaardig en vindt aansluiting bij diverse mensen
– iemand die geniet van de puntjes op de i te zetten
– in voor een uitdaging binnen een kleine organisatie

Jij hebt…
– aantoonbare ervaring in een relevante functie in de culturele sector 
– een groot zakelijk netwerk
– een natuurlijk gevoel voor zaken doen

Jij kan…
– unieke kunstvisies vertalen naar unieke marketingvisies
– het jargon van de communicatiewereld begrijpelijk maken voor je teamleden 
– goed in Google Drive werken: al onze werkzaamheden zijn hier gebundeld
– onze missie en visie vertalen naar onze bestaande en nieuwe doelgroepen  

Jij kan van ons verwachten…

– een enorm netwerk van kunstenaars en instellingen in Brabant
– een salaris conform Museum CAO en reiskostenvergoeding
– een werkplek in het centrum van Tilburg met fijne tuin
– een kleinschalige, vriendelijke organisatie waar plek en respect is voor iedereen 

Klinkt dit als muziek in je oren? Laat dan van je horen! Stuur een motivatie en je CV naar klaartje@kunstpodium-t.com met onderwerp ‘Vacature zakelijk coördinator’ en zorg dat deze uiterlijk 21 november 2021 bij ons is. De gesprekken vinden plaats op donderdag 25 november in Tilburg.

De functie is na een proefperiode voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op verlenging. De startdatum is 3 januari 2022. Voor vragen over de functie neem je contact op met Klaartje Esch via klaartje@kunstpodium-t.com of bel op dinsdag, donderdag of vrijdag naar 06-18 08 11 28. 

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld. 

Foto door Koen Kievits.