Met trots en plezier stellen we graag zeven nieuwe talentvolle kunstenaars aan je voor die in 2021 en 2022 aan Inversie zullen deelnemen. Deze nieuwe talenten plaatsen hun werkveld buiten de reguliere kaders van de kunstwereld, in hun artistieke ontwikkeling en ondernemerschap. We verwelkomen Maja Irene Bolier, Britte Koolen, Emmie Liebregts, Ahn Sung Hwan, Sam Scheuermann, Ursa Prek en Vince Donders.

OVER INVERSIE

Inversie begeleidt talentvolle, jonge beeldend kunste­ naars uit Brabant in de overgang van de academie naar een veelzijdige beroepspraktijk. Een jaar lang worden jonge kunstenaars, die hun werkveld buiten de reguliere kaders van de kunstwereld plaatsen, ondersteunt in hun artistieke ontwikkeling en ondernemerschap. Inversie is een samenwerking tussen TAC (Temporary Art Centre), Kunstpodium T en Witte Rook. Daarnaast werkt Inversie samen met diverse experts uit het veld voor workshops, executive coaching, masterclasses en sessies.