Tijdens de opening op 2 september 2021 van Season Highlights werd Apprentice Master groep #2 Mo|nu|mentum uitgeroepen tot winnaar van de Jan Naaijkensprijs! Deze groep ontvangt een geldbedrag van €400,- per persoon. In totaal waren vier groepen genomineerd:

#2 Mo|nu|mentum • Omstand Arnhem
Britt van den Boogaard, Maud Faassen, Christy Westhoven, Tycho van Zomeren

#4 A Frame for Substance • M_M_ Artspace Kattendijke
Emiel Ambroos, Manon Clement, Jesse van Epenhuijsen, Quinn Zeljak

#6 The First Page of a Non-existing Story • TAC Eindhoven
Noah Arends, Hans-Hannah, Manon Jeuken, Emmie Liebregts

#9 Cadavre Exquis • Kunstpodium T Tilburg
Fenna Koot, Lore Pilzecker, Famke Storms, Monique van de Ven

Op basis van hun gesprekken en de indruk van hun presentaties stelde de jury een juryrapport op, dat hier te lezen is. De jury bestond uit Simone Kol (curator Galerie Bart Nijmegen & Amsterdam), Ian Skirvin – kunstenaar, voormalig Apprentice en genomineerde 2018/2019) en Merel van den Nieuwenhof (conservator Museum Jan Cunen Oss).