Op zondag 22 augustus eindigen we onze Artsy Summer Days in stijl! We brengen onze artist cocktails terug, trekken onze dansschoenen aan en sluiten het festival af met wat muzikaal vermaak! Vanaf 13.00 staan onze deuren voor je open en kun je de expositie Those Are the Days bekijken. In de middag brengt muzikaal talent Isabel haar zwoele nummers ten gehore en gooien we daarna de voetjes van de vloer met Mardulier & Deprez’ silent disco. In de avond zetten we het feestje voor met live muziek door Susurrous en een tweede ronde silent disco. Dit doen we uiteraard allemaal met een fantastische speciale artist cocktail in de hand!

Leuk, hoe laat mag ik komen?
Er is vrije inloop tussen 13.00 en 21.30. Om 22.00 is het feestje voorbij. Wil je voor een speciale act komen? Dan lees je hieronder hoe laat zij spelen.

Moet ik me aanmelden?
Het liefst wel. Dat doe je door een mailtje te sturen naar summer@kunstpodium-t.com. Maar met deze Nederlandse wind is gewoon binnen waaien ook een optie: dan vragen we je een registratieformulier in te vullen.

En wat als het nu gaat regenen?
Gelukkig hebben wij een plan B achter de hand – en de B staat voor Binnen. Als de luchtgoden hun tranen laten vloeien, dan verplaatsen wij ons feestje naar binnen en zullen Susurrous, Isabel en Mardulier&Deprez in onze expositie- en barruimtes het feest met ons droog voortzetten!

Verzorgen jullie de versnaperingen?
Onze bar is geopend en er kan met pin en contant betaald worden. Naast de standaard drankjes als bier, wijn en vele soorten fris zijn er speciale artist cocktails, ook alcoholvrij, waaronder De Speciale Kunstpodium T Special die speciaal voor de Artsy Summer Days is samengesteld door The Devil’s Alchemist. Benieuwd? Er is een gelimiteerde oplage dus kom snel zo’n speciale cocktail scoren! In ons programma is een dinerpauze zodat je eventueel een lekkere maaltijd kunt scoren bij een van de vele horecagelegenheden in het Dwaalgebied en daarna met een volle maag weer van ons avondprogramma kunt genieten!

Ja ho, en corona?
Uiteraard nemen wij alle maatregelen mogelijk om te zorgen dat dit event zo veilig mogelijk verloopt. We hebben een vaste looproute, vragen je bij binnenkomst je handen te ontsmetten en registreren onze bezoekers. Hoewel mondkapjes in binnenruimtes niet meer verplicht zijn, ben je vrij om deze te dragen. Onze vrijwilligers zien er allemaal op toe dat 1,5 meter afstand bewaard wordt en dat iedereen bijdraagt aan een fijne en veilige plek.

Oke, nu weet ik genoeg praktische dingen. Wie ga ik allemaal zien deze dag?
We hebben toffe jonge Tilburgse acts uitgenodigd voor deze feestelijke finissage. We presenteren graag aan je:

ISABEL • 15.00 – 15.45
Als je naar de rode haren en sproeten kijkt van Isabel, zou je niet denken dat deze jonge vrouw al zoveel muzikale stappen heeft gezet met haar tweeëntwintigjarige leeftijd. Zo zong ze samen met Pascal Jacobsen (Bløf) een duet op Concert At Sea, zong ze op Radio 538 Koningsdag en vloog ze naar Athene om te zingen met het Praags Philharmonisch Orkest. In 2014 ging ze de uitdaging aan bij The Voice Kids en in 2017 bij The Voice en werd ze bij beide programma’s tweede. Na het TV-spektakel maakt zij meters met haar band door veel op te treden op o.a. Bevrijdingsfestival, Vestrock en Klomppop.
2021 vraagt om een nieuwe stap. De diepte ingaan met haar muziek, haar eígen muziek. Haar mellow R&B popmuziek heeft invloeden van Pip Millett, Jhené Aiko en Jorja Smith. Haar laatste singles “Heartbeat”, “Just Like This” en “Good Love” zijn op Spotify te beluisteren en hebben al meer dan 160.000 streams. In de zomer van 2021 heeft ze haar debuut EP “Flowerchild” uitgebracht. Op haar debuut EP “Flowerchild” vertelt ze over haar persoonlijke verhalen die ze als jonge vrouw heeft meegemaakt. Het niet goed genoeg voelen, het wel goed genoeg voelen, het vinden van mensen, het verliezen van mensen, het vinden van liefde en het verliezen van liefde. Flowerchild gaat om groei. Net als een bloembol die na een lange tijd kan uitgroeien tot de mooiste bloem die er is, staat Flowerchild in het teken van alle dingen die ze heeft meegemaakt en haar hebben helpen groeien tot de mooiste versie van haarzelf. ISABEL zal haar debuut EP, met eigen geschreven nummers, op 17 december 2021 presenteren in Paradiso Amsterdam.
Beluister Isabel op Spotify

SUSURROUS  • 19.00 – 20.00
Susurrous is het muzikale project van de Tilburgse multi-instrumentalist, singer/songwriter en producer Lennard Vaarten. De afgelopen jaren heeft hij in allerlei stijlen nummers uitgebracht, van indie rock tot funky house tot doorgecomponeerde Beach Boys-eske pop – en alles daartussenin. In deze set brengt hij de elektronische kant van zijn repertoire live ten gehore.
Beluister Susurrous op Spotify

MARDULIER & DEPREZ: NEED FOR SPEED: SILENT DISCO • 16.00 – 17.00 & 20.30 – 21.30
Kunstenaarsduo Mardulier & Deprez presenteren hun project Need for Speed: een silent disco, waarbij hits uit de jaren ‘80 en ‘90 afgespeeld worden op verschillende tempo’s op twee kanalen, samen met hun muziekvideo’s. Ruben Mardulier en Michiel Deprez werken sinds 2015 als kunstenaarsduo onder de naam “Mardulier en Deprez”. Ze studeerden af aan de circushogeschool in Tilburg. Hun werk beslaat een breed spectrum van video tot performance, van smartphone poëzie tot aerobics op het ritme van hun eigen hart. In juni 2021 presenteerden Mardulier en Deprez ook hun werk bij Kunstpodium T in een werkperiode en open atelierdag.