Heb je zin om deze zomer de handen uit de mouwen te steken, maar wil je toch geen festival missen? Dan zoeken we jou als helpende hand in de zomer bij de Artsy Summer Days van Kunstpodium T!

Kunstpodium T is een kunstplatform in de binnenstad van Tilburg. Van 29 juli tot en met 22 augustus organiseren we Artsy Summer Days, een zomerfestival bij Kunstpodium T. Tijdens deze weken tonen we de expositie ‘Those Are The Days’ met kunstenaars van de Master Visual Arts and Post-Contemporary Practise van St. Joost Den Bosch. Daarnaast zijn er ook gezellige activiteiten, zoals een vegapotluck, een filmavond, silent disco en een yogasessie in de tuin, waarbij we de hulp hard nodig hebben. Benieuwd? Bekijk het hele programma hier!

Wat kun je verwachten?

  • Je helpt ons bij de bar, bij de opbouw van de evenementen, of bij het ontvangen en rondleiden van onze festivalgangers in ons pand, tuin en expositie. Je zorgt dat mensen de tijd van hun leven hebben tijdens Artsy Summer Days en zorgt dat dit op een coronaproof manier kan.
  • Je krijgt een vrijwilligersvergoeding voor je gewerkte uren.
  • Je werkt zoveel je wil; in overleg maken we met alle vrijwilligers het rooster.
  • Je zit midden tussen de jonge kunstenaars, de toffe Tilburgers en het gezellige team!

Ben jij deze zomer beschikbaar voor de leukste klus van je leven? Stuur een mailtje naar volunteer@kunstpodium-t.com met als onderwerp ‘Artsy Summer Days’.

Eerst wat meer willen weten? Dan kun je bij projectcoördinator Linda terecht op 06-39 82 56 49 of linda@kunstpodium-t.com