Ruben Mardulier en Michiel Deprez zijn een kunstenaarsduo die sinds 2015 samenwerken als “Mardulier en Deprez”. Ze zijn afgestudeerd aan de circushogeschool in Tilburg. Hun werk beslaat een breed spectrum van video tot performance, van smartphonepoëzie tot aerobics op het ritme van hun eigen hart. Ze zijn 2 weken te gast bij Kunstpodium T waar ze min of meer van nul beginnen te denken en maken. 

Op 22 juni verwelkomen ze het publiek tussen 17:00 en 21:00 in een open atelier bij Kunstpodium T. De presentatie is gratis te bezoeken; reservering vooraf is niet nodig. Wees van harte welkom om tussen 17.00 en 21.00 binnen te lopen!

website: http://www.mardulierendeprez.com | Afbeelding: Mardulier & Deprez, Lockespindlar, 2021.

Covid-richtlijnen: Registratie gebeurt aan de deur. Deze gegevens gebruiken we alleen in het geval van besmetting en vernietigen we na 3 weken. Mogelijk zie je mensen zonder mondkapje lopen. Zij zijn allemaal negatief getest op de dag zelf of volledig beschermd door vaccinatie. We vragen je om zelf een mondkapje te dragen en om de 1,5 meter maatregelen in acht te nemen..