Van 28 mei tot en met 5 juni 2021 doet Kunstpodium T mee aan de online Anjer Collecte van het Prins Bernhard Cultuurfonds. In onze projecten staat de community centraal en moedigen we kennisuitwisseling en experiment aan. Startende kunstenaars uit binnen- en buitenland ontmoeten elkaar en praten met vakgenoten en experts. Juist voor deze startende kunstenaars hebben wij jullie hulp nodig.

Met de Anjer collecte halen wij geld op voor het verbeteren van onze expositieruimtes. Er moeten nieuwe wanden gebouwd worden. Door deze renovatie hebben de kunstenaars meer vrijheid bij het inrichten wat de mogelijkheden vergroot. En dat levert uiteindelijke nóg meer prikkelende en verrassende exposities op!

Voor deze nieuwe wanden hebben wij 5000 euro nodig. Elke bijdrage is welkom, alle beetjes helpen om ons doel te halen. Via de onderstaande link wordt je doorgestuurd naar de plek waar je kunt doneren. Helpen jullie mee?

Doneren kan heel gemakkelijk via deze link, voor elk mogelijk bedrag.

Over het Prins Bernhard Cultuurfonds
Het Prins Bernhard Cultuurfonds organiseert al sinds 1946 de Anjeractie. Het is de oudste collecte van Nederland. Ieder jaar collecteren honderden organisaties voor hun vereniging én voor het Cultuurfonds. Vorig jaar is de actie voor het eerst mobiel georganiseerd: geen bussen en collectanten meer langs de deur. Het Cultuurfonds gaat op diezelfde voet verder. Het is veiliger voor de collectant én makkelijker voor de organisatie. Er is nog steeds grote noodzaak om lokale cultuurorganisaties te steunen. Vandaar dat het Cultuurfonds de hele netto weer teruggeeft aan de organisaties die collecteren.