Apprentice Master expositie #5 • A Softer Space • 8 April 2021 – 2 Mei 2021

Julius Thissen (master)
Wanda Tiersma
Megan Auður
Elisa Klabbers
Eugenie Boon

In de expositie ‘A Softer Space’, onderdeel van Apprentice Master seizoen 2020/2021, zullen Apprentices Wanda Tiersma, Megan Auður, Elisa Klabbers en Eugenie Boon samen exposeren met Master Julius Thissen. De expositie is van donderdag 8 april tot en met zondag 2 mei 2021 bij Kunstpodium T te zien. De besloten opening vindt plaats op donderdag 8 april 2021 bij Kunstpodium T.

Tijdens de loop van het project baseerden de Apprentices en Julius Thissen hun werk op tedere gesprekken rondom noties van zorg en zachtheid. Dit resulteerde in de groepstentoonstelling ‘A Softer Space’. Binnen deze tentoonstelling stellen de vijf kunstenaars zachtheid en gemeenschap centraal als cruciaal aspect binnen het creëren van artistiek werk. Wat kan beschouwd worden als een daad van (zelf)zorg? Kan kwetsbaarheid tussen kunstenaars onderling, in plaats van concurrentie, gemeenschappelijke groei mogelijk maken? Binnen ‘A Softer Space’ trachten de kunstenaars om te verbinden, te helen, te falen, te spelen, te rusten en te debatteren.

Of de expositie in persoon te bezichtigen zal zijn is door de lockdown nog onbekend. Zodra we dit weten wordt het via onze bekende kanalen gecommuniceerd.