Apprentice Master expositie #1 • Why dwell in the blue mountain? • 10 Maart 2021 – 28 Maart 2021 • Witte Rook

Riëtte Wanders (master)
Maya Berkhof
Arthur Dufoor
Krijn Kroes
Larissa Schepers

De expositie ” Why dwell in the blue mountain? als onderdeel van Apprentice Master seizoen 2020/2021 is vanaf donderdag 11 maart 2021 te zien bij Witte Rook in Breda. Hierbij presenteren Riëtte Wanders, Maya Berkhof, Arthur Dufoor, Krijn Kroes en Larissa Schepers het resultaat van hun samenwerking. Eerder dit jaar is de groep bijeen gekomen om drie constellaties van hun werk te maken en te bediscussiëren hoe de afzonderlijke werken zich tot elkaar verhouden, en hoe dat te vertalen naar een tentoonstelling.
Deze reeks van opvattingen wordt voortgezet bij Witte Rook, en later afgesloten met een tentoonstelling in Amsterdam.

Witte Rook in Breda is een kunstplatform waar Kunstpodium T regelmatig mee samenwerkt. Samen met TAC in Eindhoven zijn deze drie partijen ook verbonden in de TalentHub Inversie. In het verleden presenteerde Witte Rook de expositie en werkperiode van Jan Naaijkensprize-winnaar Yoel Pytowski en heeft een groot aantal (oud-) Apprentices deelgenomen aan hun residentie!

De expositie is na de lockdown alleen op afspraak te bezichtigen. Je kunt de expositie van donderdag 11 maart tot en met zondag 28 maart bezoeken door een mail te sturen naar visit@kunstpodium-t.com.
Op woensdag 10 maart vindt de besloten opening en werkbespreking plaats. Witte Rook is deze dag niet geopend voor publiek.