Apprentice Master expositie #3 • Uncontrollable? / Too Soon to Tell • 18 Februari 2021 – 14 Maart 2021 • Kunstpodium T

Tinkebell (master)
Anna de Vriend
Maxime Coster
Yanxian Zhao
Vladimir Bovt

Uncontrollable? Maybe it’s too soon to tell. De pas afgestudeerde kunstenaars Yanxian Zhao, Vladimir Bovt, Maxime Coster en Anna de Vriend presenteren hun show “Uncontrollable? / Too Soon to Tell ”in Kunstpodium T van 18 februari tot 14 maart.

Afstuderen tijdens een pandemie en een artistieke praktijk onder lockdown voortzetten, is een uitdaging. Het heeft ons allemaal gedwongen te heroverwegen wat het betekent om wel of niet in controle te zijn over een situatie. Om dit thema te verkennen, zullen de vier kunstenaars de controle aan elkaar overhandigen om de grenzen tussen autonomie en samenwerking te onderzoeken.

Yanxian, Vladimir, Maxime en Anna zullen elkaar elke drie dagen afwisselen en zo vier weken lang de ruimtes van Kunstpodium T bewonen. Gedurende deze tijd wordt hun communicatie met elkaar beperkt tot het achterlaten van aantekeningen, werken en uitdagingen in de tentoonstellingsruimtes.

Het publiek wordt uitgenodigd om het proces te volgen via een lopende livestream of langs het raam te lopen in Tilburg!

De livestream kan vanaf 18 februari gevolgd worden via uncontrollabletoosoontotell.com