Expositie 24×24
30 okt – 29 nov 2020
Kunstpodium T, Tilburg

24×24 is een project door Liza Voetman en Eef Schoolmeesters, bestaande uit interventies in het publieke domein van Tilburg. Op 21 en 22 augustus 2020 vonden gedurende 24 aaneengesloten uren verschillende werken plaats in de publieke ruimte, door 24 beeldend kunstenaars. De resultaten hiervan worden middels de lancering van een digitale publicatie en een expositie in Kunstpodium T gepresenteerd – te zien van 30 oktober t/m 29 november.

Deelnemende kunstenaars: OGColtrane (Dakota Havard en Ian Skirvin), Vince Donders, Roy van Wezenbeek, Hein van Duppen, Eva Hoonhout, Lisa van Sorge, Johanna Mitomi, Bas van den Hurk i.s.m. Jochem van Laarhoven en Bo Stokkermans, Robert Lombarts, Renée van Trier, Jeroen Schampers, Zsa Zsa Hessels, Bas Kaufmann, Sigrid Calon, Lenny van Gent, Jasper van Aarle, Marinke Marcelis, Slow Movies (Kim Pattiruhu en Niek van Hulten), Rob Moonen, Myriam Gras, Jesse Fischer, Thomas Koevoets.