Naar aanleiding van de persconferentie door de Nederlandse overheid op 13 oktober 2020 heeft Kunstpodium T de volgende maatregelen getroffen om een bezoek aan Kunstpodium T zo veilig mogelijk te maken.

Kunstpodium T blijft open – maar alleen op afspraak.
Het boeken van een moment en dag is verplicht en kan tot max. 24 u van tevoren. Dit kan door een mail te sturen naar contact@kunstpodium-t.com met daarin: dag, gewenste tijdstip, aantal bezoekers, zelfde huishouden ja of nee en eventuele bijzonderheden. Ook kunt u ons bellen op (+31)6 39 82 56 49. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een bevestiging van het tijdstip.

Door de registratie zien wij erop toe dat het maximaal aantal toegestane personen per ruimte, vastgesteld door het RIVM, niet overschreden wordt.

Het dragen van een niet-medisch mondkapje is verplicht. Tevens dient u bij binnenkomst een contactregistratieformulier in te vullen en uw handen te ontsmetten. Houd u afstand van mensen buiten uw huishouden en ons personeel. Als u zich niet aan deze maatregelen houdt, kunnen wij u de toegang tot Kunstpodium T ontzeggen.

Deze maatregelen zijn van kracht vanaf donderdag 15 oktober 2020 en blijven tot minstens dinsdag 27 oktober van kracht.