Tot en met 9 augustus kun je de expositie Verborgen Verwantschappen bezoeken bij Kunstpodium T. Van 10 augustus tot en met 3 september is Kunstpodium T gesloten voor publiek. Dit betekent niet dat wij stil zitten! Van 10 tot 23 augustus ontvangen wij kunstenaars Daniel Arthuus en Debbie Schoone, die als onderdeel van talenthub Inversie een mini-residentie in Kunstpodium T hebben. Van 24 tot 28 augustus organiseert Kunstpodium T samen met The Artist and the Others de summer school, waarbij twaalf internationale kunstenaars hun praktijk intensiveren en kennis maken met de kunstwereld van Maastricht en Tilburg. Vanaf 29 augustus ontvangen wij Melanie Maria, Tom van Veen, Jelle van Assem en Koen Kievits die de expositie Season Highlights opbouwen, die vanaf 4 september te zien is voor publiek.

Houd ons in de gaten op onze sociale media om te zien wat ons in augustus bezig houdt!