APPRENTICE MASTER: Return from the Web
23 Juli – 9 Augustus 2020
TAC Eindhoven

Deelnemende kunstenaars: Froukje de Boer, Joep Caenen, Harm In ’t Groen, Kim Gromoll, Elina Hadjinicola, Anna Hor, Tim Hollander, Koen Kievits, Christina de Korte, Birthe Leemeijer, Melanie Maria, Annï Mertens, Pleun Moons, Roos Nieboer, Leonard Passchier, Jet Pronk, Beatrijs Rümke, Mona Schietekat, Iris Schuurs, Floor Snels, Koes Staassen, Roos Vogels en Emmy Zwagers.

De afgelopen maanden hebben de kunstenaars van Kunstpodium T’s Apprentice Master project hun praktijken heringericht om te werken binnen de vier digitale muren van het wereldwijde weg. Nieuwe verbindingen en ontdekkingen werden gemaakt: kunstpraktijken opnieuw uitgevonden of zelfs bevraagd. In deze expositie krijgen zij de gelegenheid hun werk te tonen in de post-lockdown expositieruimte.

Deze tentoonstelling vindt plaats bij TAC Eindhoven, waar in een nieuwe constellatie van een grote groep de individuele kunstenaars hun werk zullen presenteren.