Hoe zie jij de wereld door je lens? En hoe leg jij kunst vast op de gevoelige plaat? Om de exposities en openingen van Kunstpodium T vast te leggen, zijn wij op zoek naar een nieuwe fotograaf.

Wie zoeken wij?
– Jij bent in het bezit van een eigen (digitale) camera. Speciale materialen of bewerkingssoftware is niet nodig.
– Jij bent 1 donderdagavond per maand beschikbaar om onze openingen en exposities te fotograferen.
– Soms maken we graag extra gebruik van je skills om bijvoorbeeld andere activiteiten, exposities of ons pand te fotograferen.
– Fotografen met een heel eigen stijl worden zeker aangespoord om ons te verrassen!
– Een diploma is niet nodig – studenten en hobbyfotografen zijn van harte welkom! Wel ontvangen we graag voorbeelden van eerder geschoten werk dat je stijl goed laat zien, ongeacht je achtergrond.

Als fotograaf werk je als vrijwilliger bij Kunstpodium T. Onze vrijwilligers krijgen een vergoeding van 5 euro per uur. De momenten waarop je werkt, worden onderling afgesproken en ruim op tijd gecommuniceerd. We gebruiken de foto’s altijd met naamsvermelding.

Word jij de nieuwe fotografische aanwinst voor ons team? Of heb je nog vragen? Stuur een mailtje met een korte motivatie en enkele foto’s naar volunteer@kunstpodium-t.com met als onderwerp ‘Fotograaf’ en we nemen snel contact met je op!