Vanwege de huidige coronamaatregelen is Kunstpodium T momenteel voor publiek gesloten. De komende maanden vind je onze exposities op het internet! Onze geplande exposities van het huidige Apprentice Master seizoen zullen van 4 mei tot en met 26 juli via onze website en sociale media te zien zijn. Ook introduceren we de kunstenaars graag aan jullie in onze expositieruimte middels posters. 

Zes groepen jonge kunstenaars, gepaard met een ervaren master, worden uitgedaagd na te denken over hoe hun werk zich naar de digitale wereld kan vertalen. In twee weken expositietijd delen ze graag met het publiek wat hun samenwerking heeft opgeleverd. Verwacht verrassende media, spannende nieuwe idee├źn en frisse blikken op een ongebruikelijke situatie!

De aangepaste data van de exposities vind je in onze agenda.

Volg ons online om binnen de veilige omgeving van je eigen huis toch te kunnen blijven genieten van jonge, toffe experimentele kunst!