Helaas is Kunstpodium T ook genoodzaakt om de maatregelen van het RIVM op te volgen. Tot en met 1 juni blijft Kunstpodium T tot nadere orde gesloten voor publiek. Dit houdt in dat onze exposities van het huidige seizoen op de geplande data niet in de fysieke ruimtes te zien zullen zijn. Wij zijn momenteel hard op zoek naar alternatieve mogelijkheden en hopen je snel verder te kunnen informeren!

In de tussentijd raden wij jullie aan om via onze sociale mediakanalen op de hoogte te blijven, want hier plaatsen we extra content over onze kunstenaars! 
• Blijf op de hoogte via Facebook
• Volg ons op Instagram
• Abonneer je op ons Youtube-kanaal

In deze gekke tijd is het belangrijker dan ooit om verbondenheid te blijven stimuleren. Wij doen dan ook graag een oproep aan alle kunstliefhebbers om je favoriete kunstenaars op andere manieren te ondersteunen. Deel foto’s van je favoriete kunst(enaars) op sociale media. Abonneer je op hun nieuwsbrieven om op de hoogte te blijven van hun whereabouts. Of misschien is dit wel hét moment om een werk(je) te kopen!