Apprentice Master expo #5
Birthe Leemeijer (master)
Kim Gromoll
Koen Kievits
Leonard Passchier
Roos Vogels
19 maart 2020 – 12 april 2020
TAC, Eindhoven

Vijf kunstenaars onderzoeken met hun werk de verschillende aspecten van de natuur en haar effecten op onze beleving. Het blootleggen en belichten van fenomenen in een nieuwe ruimte is het uitgangspunt van deze tentoonstelling. Hoe ervaart men het landschap en haar elementen van het verleden, heden en toekomst? En ervaart het landschap ons ook?
De ruimte wordt omgevormd tot een serene atmosfeer waarin verschillende zintuigen bedacht- zaam worden benaderd en bevraagd. De werken bieden een moment om de tijd, het tijdloze en de vergankelijkheid te onderzoeken in de wereld waar we ons in begeven.
De tentoonstelling zal ons wellicht een andere belichaming van de connectie tussen mens, natuur en kunst aandragen.

In de vijfde expositie van het Apprentice Master seizoen 2019/2020 zullen apprentices Kim Gromoll, Koen Kievits, Leonard Passchier en Roos Vogels exposeren met master Birthe Leemeijer. Je bent van harte welkom bij de opening op donderdag 19 maart vanaf 20.00 bij TAC, Eindhoven.
Na de opening is de expositie te bezichtigen tot en met zondag 12 april op de reguliere openingstijden van TAC.