De vierde expositie van het huidige Apprentice Master seizoen, waarbij master Radna Rumping samenwerkt met apprentices Jelle van Assem, Lennart Creutzburg, Swaeny Nina Kersaan en Gianni Skoric in de expositie Schijnbewegingen, opent een week later dan eerder gecommuniceerd. Wij verwelkomen jullie graag op donderdag 12 maart.

N.B.: Vanwege het corona-virus in de provincie Noord-Brabant zijn Kunstpodium T en het Albert van Abbehuis tot het besluit gekomen om de opening van deze expositie NIET met publiek te laten plaatsvinden. Daarom organiseren we op donderdag 12 maart 20.00 een online openingsmoment via onze Facebook en Instagram. Na afloop vindt je de video’s van de opening via ons Youtube-kanaal.

De expositie kan wel op de reguliere openingstijden worden bezocht (do-zo 13-17u) tot en met zondag 29 maart 2020.