Op donderdag 27 februari opent bij Kunstpodium T de derde expositie van het huidige Apprentice Master project. Kunstenaars Lieven Segers, Lotte Leerschool, Ischa Kempka, Natasha Rijkhoff en Renie Masters presenteren de expositie ‘The Five Obstructions’, met een verwijzing naar de film van Lars von Trier.

In deze expositie leggen de kunstenaars zichzelf vijf regels op:
1. Het werk moet in een handkoffer passen;
2. De kleur rood komt niet voor;
3. Levende wezens komen wel voor;
4. Eén beslissing wordt overgelaten aan een van de ouders van elke kunstenaar;
5. Elke kunstenaar heeft een andere kunstenaar uitgenodigd en een tweede meester is geactiveerd.
Op hun uitnodiging nemen tevens kunstenaars Frank Koolen, Willum Geerts, Agnes Scherer, Harry Freestone en Xenia Bannuscher deel aan de expositie.

De expositie opent op donderdag 27 februari om 20.00 bij Kunstpodium T. Na opening is de tentoonstelling te bezichtigen tot en met zondag 22 maart 2020. Kunstpodium T is op vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur.