Wij zijn op zoek naar vrijwillige suppoosten die het leuk vinden om enthousiaste kunstliefhebbers te woord te staan die onze exposities bezoeken. Ook draai je tijdens openingen af en toe een bardienstje als je het leuk vindt.
Je bent enkele keren per maand/jaar tijdens openingen op donderdagavond van 19.00 tot 23.00 en/of tijdens openingstijden op vrijdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00. Wij zijn alleen open tijdens exposities die gemiddeld vier weken duren. Hoevaak je werkt is geheel bespreekbaar; je werkt als het je uitkomt. Je hebt een vrolijke en spontane persoonlijkheid om de gasten te verwelkomen. Je vindt het leuk om over kunst te praten en hebt interesse in of affiniteit met (hedendaagse) kunst. Tot slot beschik je over een goede dosis verantwoordelijkheidsgevoel, want er staan mooie kunstwerken waar voorzichtig mee moet worden omgesprongen. Tevens open en sluit je het pand.

 Wat bieden wij?
*
 Gratis entree voor onze activiteiten, zoals tentoonstellingen en artist talks.
* Een inspirerende omgeving vol kunst in het centrum van Tilburg.
* Een leuk netwerk van jonge kunstenaars en kunstliefhebbers.
* Een vrijwilligersvergoeding.

Interesse of meer weten? Stuur ons een mailtje op volunteer@kunstpodium-t.com en we nemen contact met je op!