Op donderdag 10 oktober opent de tentoonstelling ‘Draw the Line’, een samenwerking tussen Wobby.club en Kunstpodium T. In deze expo zijn schetsboeken en tekeningen te zien van een groot aantal uiteenlopende kunstenaars, alsook een aantal werken als eindresultaat van hun voorbereidende of onderzoekende schetsen. Deelnemende kunstenaars zijn:
Iris van den Bersselaar, Lisa Blaauwbroek, Sanne Boekel, Vince Donders, Tim Enthoven, Willem de Haan,  Kamagurka, Jelmer Konjo, Jeroen de Leijer, Tja Ling, Floor Rieder, Rogier Roeters, Fieke Ruitinga, Toni van Tiel, Manon van Trier, Fabrice Souvereyns, Jose Quintanar en Nina van de Ven.

De expositie opent op donderdagavond 20.00 bij Kunstpodium T en is na opening te zien tot en met zondag 3 november.

OVER WOBBY.CLUB

Wobby.club is in 2015 opgericht door tekenaars Jeroen de Leijer, Marjolein Schalk en Steppie Lloyd Trumpstein. Vier keer per jaar publiceren zij Wobby, een thematisch magazine. Wobby.club zoekt naar makers die zich aan de rand begeven van diverse disciplines – beeldende kunst, strip, illustratie en literatuur. De categorie kunstenaars en schrijvers waar Wobby een podium aan biedt, heeft een gekantelde blik op de werkelijkheid waarbij humor een belangrijk onderdeel vormt. Het blad wordt door Wobby.club gedrukt op een Risograph printer (stencilmachine). Wobby.club maakt publicaties in opdracht, bijvoorbeeld de WobTit voor Citymarketing Tilburg. Daarnaast organiseren zij activiteiten zoals Wobby lanceringsfeestjes (in NS16), Radio WobTit (o.a. opTilt) en projecten zoals De Halve Waarheid (op festival Graphic Matters).