Wij zijn op zoek naar toppers die ons willen helpen bij de Day of the Young Artist op maandag 16 september! Dit is een dag voor startende kunstenaars om zich te verdiepen. Er zijn lezingen, workshops en interviews. Ben jij deze dag beschikbaar en wil jij ons helpen tijdens deze inspirerende dag in Museum de Pont? Je bent aanwezig op maandag van 09.00 tot uiterlijk 17.30 (of evt. een dagdeel). Je taak kan zijn: inschenken van koffie en thee, het aanspreekpunt voor de bezoekers bij de zalen, scannen van tickets, helpen bij de kassa of het klaarzetten van spullen. Ook zijn wij op zoek naar helpende handen op zondag 15 september om dingen voor te bereiden.
Je krijgt gratis toegang voor deze toffe dag, een tasje met informatie en goodies van de aanwezige instanties, drankjes tijdens de na-borrel bij expositieruimte PARK, een reiskostenvergoeding en eten/drinken. Bespreek de mogelijkheden met je opleidingscoördinator om studiepunten te krijgen voor deze dag.

Stuur een mailtje naar contact@kunstpodium-t.com voor meer info!