De tiende en laatste expositie van het elfde seizoen van het Apprentice Master programma, getiteld Pleasure Palace Resurrection / Concrete Jungle Killjoy, vangt aan op donderdag 23 mei 2019. Tijdens deze tentoonstelling exposeren apprentices Peer Vink, Rosa Maria van den Hove en Maja Bolier samen met master Mette Sterre. De tentoonstelling zal plaatsvinden vanaf donderdag 23 mei tot en met zondag 16 juni 2019 bij Kunstpodium T, Tilburg.

De opening vindt plaats op donderdag 23 mei van 20.00 tot 23.00. Tijdens de opening zullen de kunstenaars aanwezig zijn om een introductie te geven op hun werken. Tevens wordt er een speciale, eenmalige performance opgevoerd. U bent van harte welkom om de opening bij te wonen of de tentoonstelling op onze reguliere openingstijden te bezoeken!

Apprentice Master expo #10: Pleasure Palace Resurrection (concrete jungle killjoy)
Mette Sterre, Peer Vink, Rosa Maria van den Hove en Maja Bolier
23 mei – 16 juni 2019
Kunstpodium T Tilburg