De negende expositie van het elfde seizoen van het Apprentice Master programma vangt aan op donderdag 9 mei 2019. Tijdens deze tentoonstelling exposeren apprentices samen met master Thomas Kuijpers. De tentoonstelling zal plaatsvinden vanaf donderdag 9 mei tot en met zondag 2 juni 2019 bij Galerie Ruis in Nijmegen. De opening vindt plaats op donderdag 9 mei van 20.00 tot 23.00. Tijdens de opening zullen de kunstenaars aanwezig zijn om een introductie te geven op hun werken. U bent van harte welkom om de opening bij te wonen of de tentoonstelling op de reguliere openingstijden van Galerie Ruis te bezoeken!

Apprentice Master expo #9: Give Me Something To Hold On To
Thomas Kuijpers, Esther Schaminée, Adam Grainger, Karin Hansmann en Lilian Anneloes Klasens
9 mei – 2 juni 2019
Galerie Ruis Nijmegen