De zesde expositie van het elfde seizoen van het Apprentice Master programma vangt aan op donderdag 4 april 2019. Tijdens deze tentoonstelling exposeren apprentices Jolijn van den Heuvel, Mirjam Withaar, Nash Caldera en Jedidja Smalbil samen met master Paul Bogaers. De tentoonstelling zal plaatsvinden vanaf donderdag 4 april tot en met zondag 28 april 2019 bij TAC, Eindhoven.

De opening vindt plaats op donderdag 4 april van 20.00 tot 23.00. Tijdens de opening zullen de kunstenaars aanwezig zijn om een introductie te geven op hun werken. U bent van harte welkom om de opening bij te wonen of de tentoonstelling op de reguliere openingstijden van TAC te bezoeken!

Apprentice Master expo #6:  If sky enters – if light – if water – if dirt – if fabric touches
Paul Bogaers, Jolijn van den Heuvel, Mirjam Withaar, Nash Caldera en Jedidja Smalbil
4 – 28 April 2019
TAC Eindhoven

If sky enters
If          light
If        water
If            dirt
If fabric touches

De titel is een toespeling op het karakter van de werken van de deelnemende kunstenaars. De disciplines waarin zij werken lopen uiteen, maar zij delen een interesse in rituele handelingen en poëtische gebaren, en zien het beeld als een uitdrukking van een onzichtbare, innerlijke wereld. In de tentoonstelling laten zij hun werken samenvloeien als verschillende delen van een zelfde universum.