De tweede Master Talk van het Apprentice Master seizoen 2018/2019 zal plaatsvinden op donderdag 14 maart 2019. Voorafgaand aan de opening van de vijfde tentoonstelling in de reeks, zal master Lotte van Lieshout in gesprek gaan met een moderator over haar werk. Na de mastertalk zal om 20.00 de tentoonstelling Apprentice Master expo #5: ‘Kunstpodium T Ontleed’ in Kunstpodium T worden geopend. U bent van harte uitgenodigd om zowel de mastertalk als de opening bij te wonen.

Lotte van Lieshout (Neerpelt 1978) is beeldend kunstenaar, schilder. In 2003 studeerde ze af aan de Academie St. Joost in Den Bosch. In haar atelier in Den Haag maak ze figuratieve schilderijen, waarbij haar belevingswereld van het bestaan in zowel historische als filosofische zin wordt onderzocht in een eigenzinnige verbeelding daarvan. Haar beeldtaal is direct, kleurrijk en schilderkunstig doorwrocht. Zij beheerst de techniek die ze voortdurend onderzoekt door en door en schilderkunstig gaat ze voor wat betreft vorm en materiaal niets uit de weg.

Het interview wordt gevoerd in het Nederlands. Toegang voor de mastertalk is gratis; entree voor het museum is voor eigen rekening.

WAT? Master Talk met Lotte van Lieshout
WAAR? Museum de Pont: Wilhelminapark 1, Tilburg.
WANNEER: donderdag 14 maart 2019, 16.30 tot 17.30.