Ken jij de nieuwste telg in de Kunstpodium T-familie al? ARTpart is een project dat de wereld in kwam in maart 2018 met het doel om (jonge en startende) kunstenaars te helpen om hun weg te vinden in de kunstwereld en hen te helpen met wat voor vragen, problemen, ideeën of dromen dan ook waar ze mee lopen. ARTpart is open voor iedereen: je kunt ons bijvoorbeeld mailen met een vraag die je hebt en dan nodigen wij je uit om persoonlijk hierover te sparren en dit aan te pakken.

Sinds kort is er de maandelijkse ARTpart nieuwsbrief. Via dit medium houden we je op de hoogte van allerlei dingen die je verder kunnen helpen in je kunstcarrière, zoals interessante artikelen, open calls, tips en trucs en zo verder. De nieuwsbrief wordt momenteel in het Nederlands gepubliceerd.

Als je interesse hebt, kun je je hier inschrijven!

Of als je liever een persoonlijk gesprekje met ons wil, stuur ons een mailtje en we nemen contact op!