Tiptoeing through a stranger’s place
With Ian Skirvin, Caz Egelie, Vilius Vaitiekunas, Juliane Schreiber & Vaast Colson
Feel free to join us on Thursday evening the 21st of February at 8pm in Pinkie Bowtie.
Please note the threshold when entering.

De derde expositie van het elfde seizoen van het Apprentice Master programma vangt aan op donderdag 21 februari 2019. Tijdens deze tentoonstelling exposeren apprentices Ian Skirvin, Caz Egelie, Vilius Vaitiekunas en Juliane Schreiber samen met meester Vaast Colson. De tentoonstelling zal plaatsvinden vanaf donderdag 21 februari tot en met 17 maart 2019 bij Pinkie Bowtie in Antwerpen, België. De opening vindt plaats op donderdag 21 februari van 20.00 tot 23.00. Tijdens de opening zullen de kunstenaars aanwezig zijn om een introductie te geven op hun werken. U bent van harte welkom om de opening bij te wonen of de tentoonstelling op de reguliere openingstijden van Pinkie Bow Tie te bezoeken!

Home