Kunstpodium T is jarig! In 2018 blazen wij tien kaarsjes uit. Om deze mijlpaal te vieren, gaan wij diverse speciale evenementen organiseren door het jaar heen. We sluiten deze feestelijke periode af met een grote knaller! Om ons feestseizoen ter ere van ons tienjarig bestaan af te sluiten, organiseren wij een reünie-expositie in september 2018. Iedereen die in het verleden heeft meegedaan met het Leerling/Meester of Apprentice Master project in de laatste tien jaar is uitgenodigd om een werk in te sturen voor deze grootste tentoonstelling.

Deze expositie is vanaf vrijdag 14 september te zien bij Kunstpodium T. Op deze dag vindt geen speciale opening plaats. De tentoonstelling is wel gewoon open voor publiek deze dag van 13.00 tot 17.00. We zullen het eind van de expositie en van ons tienjarig jubileumseizoen afsluiten met een feestelijke finissage op zondag 14 oktober. Op deze dag kun je van 15.00 tot 20.00 genieten van de expositie, diverse performances en gezelligheid onder het genot van een hapje en drankje. Je bent welkom om langs te komen deze dag!