Op zondag 24 juni is het weer zover – Dwalerij nummer twee van 2018! De Nieuwlandstraat en Noordstraat kleuren deze dag weer gezellig vol met bezoekers. Kunstpodium T is deze dag ook open van 10.00 tot 15.00. Kom bij ons de tentoonstelling ‘Season Highlights’ bezoeken of doe mee met een opvoering van de performance ‘Het Wij en de Objecten’ in het kader van ons tienjarig bestaan. Wij zien jullie graag terug deze dag!

De Dwalerij is een opperplezierige zondagsmarkt, hét creatieve Tilburgse evenement om kennis te maken met mooie producten van de winkeliers en lokale makers. Zo hebben we onder andere vintage, design, kleding, vinyl, grafisch werk, zelfgemaakte en streekproducten. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om samen een lekker ontbijtje of zalige lunch te komen proeven. Je dwaalt echt van winkel naar kraampje naar terrasje en onderweg bewonder je de mooie panden in de straten én geniet je van activiteiten als theater en muziek.